Tijdschrift Mantra

MANTRA is HET tijdschrift op het gebied van spiritualiteit, filosofie en nieuwe wetenschap.

MantraOf het nu gaat om spiritualiteit in het alledaagse leven of over bijzondere onderwerpen tussen hemel en aarde, MANTRA komt elke keer weer met verrassende inzichten en beschouwingen. Dit heerlijk dikke thematische tijdschrift is elke keer weer een bron van inspiratie!

Nieuwsgierig naar de inhoud? Van alle verschenen nummers hebben we een bladerbare PDF van de inhoudsopgave en de eerste pagina’s gezet op de website van tijdschrift MANTRA: archief

Wordt ook deel van de MANTRA-familie; we verwelkomen u graag als abonnee!
Per jaar bij automatische incasso: € 34,00 (Nederland). Buitenland: € 45,50 (tarief 2018-2019).
Mantra verschijnt vier keer per jaar.
Abonneren kan via het formulier onderaan de pagina van de volgende link: abonneren
Nabestellen van nog leverbare losse nummers: nabestellen

De bladerbare PDF met de eerste pagina’s van de nieuwste MANTRA staat hier:

Spiritualiteit bruist, meer dan ooit!

We leven in een snelle wereld waarin financiële en materiële doelen de boventoon voeren, en tegelijkertijd zijn veel mensen op zoek naar andere waarden. De redactie van MANTRA is er van overtuigd dat er juist daarom in onze tijd behoefte is aan een tijdschrift dat een tegenwicht biedt. Een tijdschrift dat wél diepgravende artikelen brengt, tot nadenken en discussie aanzet, en inspireert.

Als voormalige redactie van Prana hebben we dit blad dan ook vol overtuiging voortgezet, maar nu onder de naam MANTRA. Met in elke aflevering een boeiend thema, filosofisch en spiritueel, maar ook kritisch en nuchter. Alle culturen en wijsheidstradities bieden inspiraties voor onze huidige samenleving.
Zonder enige voorkeur voor welke levensbeschouwing dan ook mogen we rekenen op auteurs die autoriteiten op hun vakgebied zijn, en weten te inspireren.

MANTRA: een woord dat mensen gebruiken om zich af te stemmen op een groter geheel. Een woord dat eenheid brengt. Het betekent subtiele kracht – een kracht die ons in trilling brengt. Hoewel het woord mantra uit het Sanskriet stamt, kennen alle tradities woorden die respectvol worden uitgesproken, en die in onze samenleving verbonden worden met spiritualiteit, zin en betekenis.

MANTRA komt niet in de losse verkoop. Om in kiosken te kunnen liggen is er per nummer een grote overproductie nodig die achteraf wordt vernietigd. Dat is een verspilling die we niet willen. Daarom zoeken we naar andere kanalen voor losse verkoop. Er zijn verschillende boekhandels die MANTRA verkopen, ze staan op www.tijdschriftmantra.nl onder de knop Nabestellen.