Bedi, A. & B. Matthews: Verwerk je familiekarma

ISBN 978 90 74899 413
184 pag., ing.
Prijs: € 19,95
Verwerk je familiekarma

Verwerk je familiekarma.

Karma is oorzaak met een onvermijdelijk gevolg. Je eigen gedrag kan van alles in je leven veroorzaken, maar invloeden uit je cultuur en van je familie kunnen dat evenzeer.De auteurs hebben in hun psychiatrische praktijk gewerkt met veel vrouwen en mannen die de last droegen van de grootste prestaties, de grootste mislukkingen en de niet verwezenlijkte dromen van leden van hun familie – van ouders, grootouders, voorouders.

Dit boek laat aan de hand van talrijke voorbeeldgevallen en anecdotes zien hoe familiezegeningen en -vloeken ons beïnvloeden en wat voorouderkarma eigenlijk is. Het legt ook een opmerkelijke relatie tussen chakra’s en familiepatronen.

De auteurs gevenverschillende toegankelijke en voor iedereen bruikbare methoden om deze problemen en thema’s aan te pakken en op te lossen, zodat je je er op constructieve manier van kunt bevrijden, waardoor je ook het pad dat bij jouw eigen ‘ziel’ behoort kunt bevrijden en echt jezelf kunt worden.

Een unieke synthese van Jungiaanse psychologie en oosterse wijsheid, en een  prachtige aanvulling op de ervaringen van Hellingers familie-opstellingen en andere familiedynamieken.

 Een boek vol praktische gereedschappen om de last van familiekarma in je leven bewust te worden en te transformeren. 

Vertaling: drs. Hans Hamaker