The Imperial Astrologer

Benieuwd naar de Chinese astrologie en u weet niet waar te beginnen?

Dan is The Imperial Astrologer een programma dat u op weg helpt.

 Imperial Astrologer

The Imperial Astrologer is een geheel zelfstandig werkend programma, en tegelijkertijd compatibel met Solar Fire vanaf versie 6; je kunt zelfs direct vanuit Solar Fire met de horoscoop die op dat moment gebruikt wordt doorklikken naar Imperial Astrologer!

Zo kunt u Chinese astrologie leren met gebruik van uw al aanwezige horoscoop-files. Maar uiteraard kunt u ook zonder koppeling aan Solar Fire moeiteloos horoscopen berekenen en opslaan in The Imperial Astrologer.


Bestellen:

Prijs The Imperial Astrologer:
€ 155,-
dit is incl BTW.

Wil je het programma bestellen, dan kan dat door een mailtje te sturen aan info@symbolon.nl

prijswijzigingen voorbehouden.

De software wordt  direct na ontvangst van uw bestelling door ons besteld bij de leverancier. De software moet op naam besteld worden. Aangezien uw naam er aan gekoppeld is, houdt uw bestelling daarmee een afnameverplichting in, omdat deze niet aan anderen doorverkocht kan worden. Direct na ontvangst van de software wordt deze u via WeTransfer toegestuurd, mits de nota is voldaan. U ontvangt bericht wanneer wij de software binnen hebben.


Nadere informatie:

Van de Chinese astrologie kennen we doorgaans alleen de twaalf jaar-tekens, maar de echte Chinese astrologie heeft veel meer te vertellen en bestaat uit verschillende lagen en systemen. De Chinese astrologie is in essentie op de Maan gebaseerd, en verbonden met de principes die we ook tegenkomen in Feng Shui en in de traditionele Chinese geneeskunst.

Geheel in lijn met de Chinese manier van kijken en werken geeft dit programma onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Wat is uw basiskarakter volgens de Chinese astrologie? Dat wordt weergegeven in uw ‘Four Pillar Analysis and Interpretations Report’, een schema plus interpretatie-tekst in twee aparte files.
  • Wat is uw bestemming in het leven? De analyse wordt gemaakt op basis van uw Tzu Wei Dou Shu horoscoop, met daarin aanwijzingen voor de vier zogenaamde lost-paleizen, en een analyse van uw bezitspaleis, gelukspaleis, huwelijkspaleis, rijkdompaleis en meer….
  • Is dit een geluksdag? Imperial Astrologer geeft direct bij het opstarten aan wat de energie van vandaag is, en of het een goede dag is voor reizen, huwelijk, financieen, etc. en of u beter kleine stappen kunt zettenmof juist grote plannen moet maken….

Openingsscherm

Het openingsscherm.

Er is in de Help-functie een Tutorial dat uitleg geeft over opbouw en duiding van de verschillende schema’s,De schema’s en interpretaties kunnen op het scherm bekeken worden, maar ook geprint worden en/of omgezet worden naar PDF. Zie een paar van de mogelijkheden voor de horoscoop van Al Gore (voormalig vice-president van de VS en maker van de film ‘An unconvenient truth’) in PDF

Four Pilla Ak Gore

Al Gore: Four Pillars Analysis – schema. In het programma zitten ook duidingsteksten van de schema’s.
Al Gore 1

Four Pillar Analysis

Four Pillars uitleg.

Al Gore 2

Tzu Wei

Al Gore 3

Tzu Wei schema Al Gore (duidingen in het programma)

Lifetime

Al Gore 4

Lifetime schema (duiding in het programma)

Auteur is Malvin Artley, meer dan 25 jaar astroloog en gespecialiseerd in alle facetten van het Chinese occultisme en de Chinese astrologie.