AstroTides

Astrogetijden, een ‘Maan-programma’ van Esoteric Technologies, de makers van Solar Fire, Solar Maps en Solar Writer!

Hoe belangrijk is de Maan in ons dagelijks leven eigenlijk? Decennia lang is de astrologie op de Zon gericht geweest, maar in oude tijden draaide alles om de Maan, en haar ritme was alles bepalend. In onze haastige westerse cultuur zien we de Maan niet echt meer en zijn we ons niet meer zo bewust van haar cycli.

Werkt op Windows 7 of hoger.
Prijs: € 52,50 inclusief BTW
Wilt u het programma bestellen, dan kan dat door een mailtje te sturen aan info@symbolon.nl

De software wordt  direct na ontvangst van uw bestelling door ons besteld bij de leverancier. De software moet op naam besteld worden. Aangezien uw naam er aan gekoppeld is, houdt uw bestelling daarmee een afnameverplichting in, omdat deze niet aan anderen doorverkocht kan worden. Direct na ontvangst van de software wordt deze u via WeTransfer toegestuurd, mits de nota is voldaan. U ontvangt bericht wanneer wij de software binnen hebben.

AstroTides is een eenvoudig programma dat allerlei maanfasen en maanverschijnselen laat zien op een overzichtelijke manier en zelfs als klok op de achtergrond kan lopen.

Figuur 1.:

In één makkelijk overzicht zie je de maanverschijnselen en maanfasen in aparte balken. Het aantal dagen dat je wilt overzien is naar eigen voorkeur in te stellen tot maximaal 100 dagen. De opbouw is in horizontale balken die je naar keuze allemaal kunt oproepen, maar ook naar wens kunt in- en uitschakelen:

  • Zon en Maan in de tekens
  • Een overzicht van data en tijdstippen van volle en nieuwe maan,
  • Allerlei soorten maanfasen: in vieren, in achten, Nakshatras en maanhuizen,
  • Informatie om te tuinieren en getijden-informatie
  • Soepel navigeren door de kalender,
  • Aanwijzingen voor volle maansmeditatie
  • Perioden van afhoudend maan
  • Maan in apogee, perigeum, op de knoop of op een bending,
  • Persoonlijke maankalender: je actuele maanfase (bruikbaar voor  astrologische geboorteregeling), je secundair progressieve maan, en datum en tijd van je lunaar voor die maand. Daarvoor kun je in een apart menu je geboortegegevens invullen.

Figuur 2:

Rechtsboven zien je ook de maanfase in een tekening weergegeven. Door op een andere dag op de kalender te klikken kun je de gegevens van willekeurig welke dag oproepen. De blauwe vertikale schuiflijn komt dan op de gekozen dag te staan, de rode blijft staan op de dag die overeenkomt met de klok in Windows.

Figuur 3: