Software

Astrologische Software

Symbolon vertegenwoordigt kwalitatief hoogstaande astrologische software:

 • Solar Fire, een allround programma met enorm veel mogelijkheden, zowel voor de psychologische astrologie als de financiële astrologie, de klassieke astrologie en de vedische astrologie, inclusief de nieuwste versie van het programma Solar Maps. Jaar in jaar uit is Solar Fire geprezen om zijn mogelijkheden en opties, en wordt wereldwijd tot de top-astrologische programma’s gerekend.
 • JigSaw. Een gespecialiseerd programma met een aantal verschillende onderdelen: analyse van familie- en groepsdynamieken, het doen van onderzoek, en rectificatie.
 • Solar Maps. Een programma dat draait om de relatie tussen hemel en aarde: het laat zien op welke plekken op aarde, tot en met op welke plekken in je eigen huis je bepaalde planeetenergieën kunt ervaren. Het wordt wel de astrologische Feng Shui genoemd, en geeft zowel astrocartografie, de windroos, geodetische equivalenten, eclipspaden, en nog veel meer.
 • Solar Writer: dit is de verzamelnaam van een hele serie kant en klare duidingsprogramma’s, van kinderhoroscopen tot relatie astrologie, van solaren tot beroep en roeping.
 • AstroTides is een klein. vriendelijk Maan-programma: het laat de maan in de tekens zien, de maanfasen, je eigen maanfase, etc.
 • The Imperial Astrologer geeft je de mogelijkheid om je horoscoop via de Chinese astrologie te analyseren.

Onder de knoppen in het rolmenu bovenaan kun je uitgebreide informatie vinden over elk van de programma’s, inclusief veel schermafbeeldingen.
Alle software wordt geleverd met handleidingen in het Engels, in PDF.

De software wordt  direct na ontvangst van uw bestelling door ons besteld bij de leverancier. De software moet op naam besteld worden. Aangezien uw naam er aan gekoppeld is, houdt uw bestelling daarmee een afnameverplichting in, omdat deze niet aan anderen doorverkocht kan worden. Direct na ontvangst van de software wordt deze u via WeTransfer toegestuurd, mits de nota is voldaan. U ontvangt bericht wanneer wij de software binnen hebben.

Stichting Achernar & de Academie voor Astrologie i.o. hebben speciaal voor een paar van deze softwareprogramma’s online lessen samengesteld:

 • Leren werken met Solar Fire: een aantal lessen om het programma helemaal in te richten naar eigen smaak en zien hoe het werkt. Te gebruiken voor versie 7, 8 en 9.
  Klik voor nadere informatie (PDF Solar Fire)
 • Groepsanalyse met het programma JigSaw. Stap voor stap wordt het analyseren van groepen (inclusief families) aan de hand van een voorbeeld uitgelegd.
  Klik voor nadere informatie: (PDF JigSaw)
 • Een uitgebreide online cursus voor Solar Maps is in voorbereiding.