Faber, Robnald: 101 Woontips van de binnenhuisarchitect

ISBN 978 90 74899 901
96 pag., ing.
Prijs: € 7,95
101 Woontips

In een flat, een huis, of woonboot, wonen doet iedereen! En we zijn actief met wonen bezig, kijk maar eens naar het overweldigende aanbod aan materialen, kleuren en mogelijkheden bij de vele bouwmarkten. De vele keuzemogelijkheden hebben het er echter niet eenvoudiger op gemaakt, en daarom verzamelde woonadviseur Ronald Faber honderd-en-één handige en bruikbare tips over kleuren, verlichting, indelingen, keuze van materialen voor slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken, allemaal gebaseerd op ervaringen uit zijn dagelijkse praktijk.

De bekende televisiepresentatrice Manon Thomas schreef een inleidend voorwoord in dit boek. ‘101 woontips’ is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die iets aan de inrichting van zijn huis wil gaan doen.

Wil je graag iets veranderen in huis maar weet je niet hoe? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar nieuwe ideeën of een andere manier van kijken naar interieur en woninginrichting? De praktische, handige en originele tips van de ervaren interieurontwerper Ronald Faber helpen je dan snel op weg. Een leuk cadeau voor iedereen die wil gaan veranderen, verbouwen of verhuizen.