ISBN 90 74899 61 7
272 pag., ing.
Prijs: € 12,50

Let op: nog slechts enkele exemplaren,
alleen te bestellen via de uitgever.

Bewuste Evolutie

Bewustmaking van de kracht van ons maatschappelijk potentieel.

We leven in een ongekend belangrijke en spannende tijd. We hebben de macht om onze wereld óf te vernietigen, óf medescheppers te worden van een toekomst vol onmetelijke mogelijkheden. Wij zijn de generatie die geboren is om de keuze te maken om onze kracht ethisch en effectief te gebruiken voor het helpen scheppen van een positieve toekomst voor ál het leven  op deze planeet. Dat noemt Barbara Bewuste Evolutie.

Bewuste evolutie is een nieuwe kijk op de wereld, die zich momenteel heel sterk verbreidt en overal op krachtig toenemende steun mag rekenen. Terwijl we in het nieuws vooral de narigheid van de wereld zien, vinden er momenteel geweldige creatieve ontwikkelingen plaats en grote doorbraken in de wetenschap – vooral door creativiteit, toewijding en betrokkenheid.Barbara laat zien dat de mensheid op het punt staat van een kwantumomslag, waar we binnen 30 tot 50 jaar klaar voor moeten zijn, iets wat we diep in onszelf allemaal wel weten, maar dat nog wakker moet worden.

Haar doel is onze spirituele, scheppende goddelijke kracht wakker te maken om gezamenlijk en in harmonie het Grote Scheppingsproces zelf te leven. Haar boek is nergens ‘zweverig’, maar opvallend concreet en praktisch: een geweldige positieve en stimulerende visie om zowel je eigen identiteit te vinden als deel uit te maken van de bewuste evolutie van de Aarde.

Neale Donald Walsh: „ … adembenemend en met prachtige inzichten.” Gary Zukav: „Belangrijk en onmisbaar! Ik beveel het enthousiast aan!” Dr. H. Wijffels (voormalig S.E.R.-voorzitter): „Een boek dat ik van harte kan aanbevelen!” 

Vertaling: drs. Hans Hamaker