ISBN 97890 76277 03 5
288 pag., ing.
Prijs: € 23,50

Let op: nog slechts enkele exemplaren,
alleen te bestellen via de uitgever of via www.schors.nl

 

Conflictoplossing : Mediation!

Hoe graag we het ook anders zouden willen zien, conflicten horen nu eenmaal bij het leven. Vrijwel ieder mens krijgt op een dag in zijn leven te maken met een conflict dat hij wil oplossen, maar waar hij alleen niet uitkomt. De gang naar de rechter is duur en kost vaak veel tijd. En de uitkomst van een rechtszaak levert een winnaar op, maar ook altijd een verliezer. Gelukkig is er een andere weg die veel voordelen biedt: mediation. Bij mediation lost u samen met uw tegenpartij het conflict op, aan tafel bij de mediator. Het is snel, de kosten zijn beperkt, en bovenal: met mediation zoekt u naar een oplossing die voor beide partijen werkt.

In dit boek maakt u kennis met de vele mogelijkheden die mediation biedt, wat het is en hoe het werkt. Conflicten bij echtscheiding, op het werk, rond erfenissen, met overheidsinstellingen of binnen de familie; het zijn maar enkele van de vele terreinen waarop mediation vaak wordt ingezet.

De vele voorbeelden komen direct uit de praktijk en zijn helder en begrijpelijk beschreven door vakmensen. Het boek is bedoeld voor iedereen die zelf geen mediator is, maar er wel meer over wil weten. Het is een aanvulling op de bestaande informatie over mediation.

Onmisbaar als u meer wilt weten over de praktische kanten van mediation!