Tros, Ans: Dynamisch coachen

ISBN 978 90 74899 10 9
128 pag., ing.
Prijs: € 19,50
Dynamisch Coachen

 Balans tussen zingeving en resultaat. 

Dit boek is voor mensen die een passie hebben voor leren en ontwikkelen en zich verder willen bekwamen in mogelijkheden om mensen in beweging te krijgen. Coachen is zo’n mogelijkheid die de laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen. We zijn veelal gewend om met onze ratio te werken en geven irrationele aspecten veel minder ruimte.

In dit boek wordt ervoor gepleit beide invalshoeken te combineren, zodat er een meerdimensionaal contact ontstaat waarin ook ruimte is voor zingeving en bezieling. Op deze wijze leer je om als coach te vertrouwen op het proces waarin de gecoachte zijn eigen antwoorden ontdekt. Dit boek helpt om het bewustzijn van de coach te verruimen, waardoor de effectiviteit en het plezier in het coachen toeneemt. De psychologie van C.G. Jung vormt de inspiratiebron.

Technieken die aan bod komen zijn het werken met associaties, dromen, Tarot en actieve imaginatie. Daarnaast wordt onder andere aandacht besteed aan macht, conßicten, overbelasting en zingeving.

Vernieuwend, verhelderend en vol praktische en effectieve aanwijzingen. Een must voor coaches, begeleiders, supervisoren, managers, en ieder die geinteresseerd is in de psychologie van het coachen.

Drs. Ans Tros (1960) is psychologe en managementcoach. Samen met Marijke Lingsma heeft ze de SVC School voor Coaching BV te Leiden opgericht. Haar specialismen zijn individuele coaching, teamcoaching en het opleiden van mensen tot professioneel coach vanuit het perspectief van zingeving en resultaatgerichtheid.
Ans Tros is beschikbaar voor interviews, lezingen en trainingen via anstros@schoolvoorcoaching.nl

Dit boek is ook als e-book verkrijgbaar!
ISBN:9789076277134
Prijs: € 14,99

o.a. te bestellen bij bol.com, ebook.nl, e-books-kopen.nl en veel boekhandels.