Nelson, Sally: Nachtvleugels

ISBN 978 90 74899 714
208 pag., ing.
Prijs: nu voor slechts € 12,50

Let op: nog slechts enkele exemplaren,
alleen te bestellen via de uitgever

Nachtvleugels

Creatief werken met dromen vanuit je ziel.

Sally Nelson helpt je om je nachtvleugels aan te doen door middel van technieken om je dromen te herinneren en vorm te geven. Ze helpt je bij het herkennen van persoonlijke en transpersoonlijke thema’s en karakters.

Door middel van schrijftechnieken en visionaire meditatiemethoden en talloze andere oefeningen helpt ze je niet alleen om zelf te groeien, maar ook om te putten uit de rijke bron van de universele menselijke ervaring en kennis. Daardoor kun je zelfs leren om dingen zó te schrijven dat ze ook anderen zullen inspireren, wat de kern is van succesvol schrijverschap.

Ze illustreert dit spannende en opwindende proces met heldere schrijfvoorbeelden die je enorm zullen inspireren om zelf de vleugels van je eigen creatieve schrijf-reis uit te slaan. Phil Cousinea, auteur van “Once and Future Myths:

„Nelson moedigt ons aan om onze dromen hun vleugels terug te geven door ze niet alleen op te schrijven, maar ze ook te laten vliegen in welke vorm ook die de dromen wensen aan te nemen, ongeacht of het poëzie of proza of korte verhalen zijn. Ze is een gids die analytici, cliënten, kunstenaars en dromers helpt, ofwel iedereen die gelooft in de genezende krachten van dromen.”

Vertaling: drs. Hans Hamaker