Jaarboek Symbolon

Vanaf 2018 verschijnt jaarlijks eind zomer, begin najaar het Astrologisch Jaarboek Symbolon, met daarin de vertrouwde diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen zoals die 27 jaar lang in Tijdschrift Symbolon zijn verschenen.

Je kunt je abonneren op de jaarlijkse editie: klik HIER voor het invulformulier om je daarvoor op te geven.
Wil je geen abonnement en eenmalig een jaarboek bestellen? Klik dan HIER voor het invulformulier.

De oplage van het jaarboek is die van het abonnee-aantal plus de eenmalige bestellingen er op, we drukken maar heel weinig extra, dus het jaarboek is maar heel beperkt na te bestellen.

Symbolon jaarboek 2020 is verschenen!
Thema: Astrologische achtergronden van de COVID-19 crisis.
Dit jaar zal, bij wijze van uitzondering, omdat we in zulke uitzonderlijke tijden leven, de omvang van het jaarboek groter zijn dan normaal, zonder prijsverhoging.
Voorwoord voor de editie van 2020: Jaarboek 2020 Ten geleide
Inhoudsopgave: Jaarboek 2020 inhoudsopgave

Voorgaande edities:
Jaarboek 2018: Uitverkocht
Jaarboek 2019: Nog leverbaar.
Voorwoord voor de editie van 2019: Jaarboek_2019_Inleiding

Wil je adverteren in het jaarboek, dan zijn hier de mogelijkheden (tarieven ook geldig voor 2020): Tariefkaart 2018 advertenties jaarboek Symbolon

Dit is de opzet:

 • Eenmaal per jaar verschijnt eind zomer / begin herfst het Symbolon jaarboek.
 • De omvang is 96 of 104 pagina’s, in kleur (en soms misschien wat meer als het onderwerp meer ruimte vraagt)
 • Het formaat is hetzelfde als het formaat van tijdschrift Mantra (zie www.tijdschriftmantra.nl)
 • Je kunt je abonneren op het jaarboek via deze link, waarbij je kunt aangeven of je per automatische incasso wilt betalen, of vooraf de nota wilt voldoen. Wij stellen automatische incasso zeer op prijs (alleen mogelijk vanaf een Nederlandse bankrekening).
 • De abonnementsprijs bedraagt voor 2020 € 18,95. Dit is inclusief verzendkosten voor Nederland. Vanwege de hoge verzendkosten naar het buitenland komen daar extra verzendkosten ad € 7,50 bij, zodat de abonnementsprijs voor het buitenland € 26,45 bedraagt.
 • Bij stijgende prijzen voor porto en papier, en als gevolg van de BTW-verhoging, kunnen we de abonnementsprijs per volgende jaargang aanpassen.
 • Aanmeldingen die binnenkomen nadat de adressen naar het verzendhuis zijn gegaan, zullen we nasturen, maar daarvoor zullen we portokosten in rekening moeten brengen.
 • De planning voor het verschijnen van de editie van 2020 is rond 1 september 2020.
 • Nabestellen van een jaarboek zonder abonnement kan, zolang de voorraad strekt, via deze link.
 • Heb je je geabonneerd op het jaarboek, dan hoef je niet opnieuw te bestellen, je krijgt automatisch het volgende jaarboek. Het abonnement kan uiteraard op elk gewenst moment worden opgezegd.
 • Het kan zijn dat u door een fout van Sandd geen jaarboek heeft ontvangen; het gebeurt een heel enkele keer. Op de nota die u krijgt staat de week waarin u het jaarboek kunt verwachten. Reclameren voor niet ontvangen nummers kan tot twee maanden nadat het nummer verzonden is. Aangezien van het jaarboek maar heel erg weinig extra wordt gedrukt, is tijdig reclameren belangrijk, omdat het anders mogelijk uitverkocht is.

U krijgt binnen een werkweek van ons een persoonlijke bevestiging van uw abonnement; ons systeem heeft geen automatisch antwoordsysteem.

LET OP: Wij versturen de nota’s als PDF per email vanuit info@symbolon.nl Helaas komt het voor dat deze in de spambox verdwijnen. Check dus uw spambox, en het beste is om ons email adres toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders. Ook gewone mail van Symbolon kan in uw spambox terechtkomen.

Voorwoord Jaarboek Symbolon 2018Jaarboek Symbolon 2018 – Ten Geleide

Algemene voorwaarden voor het onderdeel jaarboek (zie ook onze volledige algemene voorwaarden onder de tab ‘Bestellen’): Algemene Voorwaarden Jaarboek per 2019-06-01

Tijdschrift Symbolon

Losse nummers van Tijdschrift Symbolon zijn nog na te bestellen.

Inhoud van alle verschenen nummers, inclusief of ze nog leverbaar zijn: Index van alle nummers van Symbolon 2020

Aanbieding nabestellen losse nummers.

Alle nog leverbare nummers van Symbolon, dus van jaargang 1 tot en met 27, zijn nu voor slechts € 2,00 per stuk te bestellen!

In de index van alle verschenen nummers staat vermeld of het nummer is uitverkocht, of dat er nog slechts enkele nummer van verkrijgbaar zijn. In de bestellijst zijnde nummers die bijna op zijn in blauw weergegeven.

Nabestellen van losse nummers gaat als volgt:

Per email:

Stuur een email aan info@symbolon.nl met daarin:

Minimum bestelbedrag is € 10,00 exclusief verzendkosten.

Wij sturen u binnen een week de nota en leggen de door u bestelde nummers voor u apart. Ze worden verzonden zodra uw betaling binnen is; onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal nummers.