Jaarboek Symbolon

Vanaf 2018 verschijnt jaarlijks in de loop van het najaar het Astrologisch Jaarboek Symbolon, met daarin de vertrouwde diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen zoals die 27 jaar lang in Tijdschrift Symbolon zijn verschenen. (Losse nummers zijn nog na te bestellen, zie de index en aanwijzingen helemaal onderaan deze pagina.) De eerste editie van Jaarboek Symbolon verscheen november 2018, en Astrologisch Jaarboek Symbolon 2019 is al weer in voorbereiding.

Je kunt je abonneren op de jaarlijkse editie: zie invulformulier onderaan deze pagina.
De oplage is die van het abonnee-aantal, we drukken maar heel weinig extra, dus het jaarboek is maar heel beperkt na te bestellen.

Onder het inschrijfformulier kun je  het voorwoord in Jaarboek 2018 lezen.
Wil je adverteren in het jaarboek, dan zijn hier de mogelijkheden: Tariefkaart 2018 advertenties jaarboek Symbolon

Dit is de opzet die we voor ogen hebben:

  • Eenmaal per jaar verschijnt rond november het Symbolon jaarboek.
  • De omvang is 96 of 104 pagina’s, in kleur (en soms misschien wat meer als het onderwerp meer ruimte vraagt)
  • Het formaat is hetzelfde als het formaat van tijdschrift Mantra (zie www.tijdschriftmantra.nl)
  • Je kunt je abonneren op het jaarboek via onderstaand formulier, waarbij je kunt aangeven of je per automatische incasso wilt betalen, of vooraf de nota wilt voldoen. Wij stellen automatische incasso zeer op prijs (alleen mogelijk vanaf een Nederlandse bankrekening).
  • De abonnementsprijs bedraagt voor 2018  € 17,50 per jaar, dit is inclusief verzendkosten voor Nederland. Vanwege de hoge verzendkosten naar het buitenland komen daar extra verzendkosten ad € 7,50 bij, zodat de abonnementsprijs voor het buitenland € 25,00 bedraagt.
  • Bij stijgende prijzen voor porto en papier, en als gevolg van de BTW-verhoging, kunnen we de abonnementsprijs per volgende jaargang aanpassen.
  • Aanmeldingen die binnenkomen nadat de adressen naar het verzendhuis zijn gegaan, zullen we nasturen, maar daarvoor zullen we portokosten in rekening moeten brengen.
  • De planning voor het verschijnen van de editie van 2019 is late zomer 2019.
  • Nabestellen van een jaarboek zonder abonnement kan per email aan het secretariaat: info@symbolon.nl


Ik abonneer mij graag op het Jaarboek Symbolon per 2019:

Voornaam

Achternaam

Uw E-mailadres

Adres

Uw postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Betaalmethode
Automatische incassoFactuur

IBAN nummer

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

U krijgt binnen een werkweek van ons een persoonlijke bevestiging van uw abonnement; ons systeem heeft geen automatisch antwoordsysteem.

LET OP: Wij versturen de nota’s als PDF per email vanuit info@symbolon.nl Helaas komt het voor dat deze in de spambox verdwijnen. Check dus uw spambox, en het beste is om ons email adres toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders. Ook gewone mail van Symbolon kan in uw spambox terechtkomen.

Voorwoord Jaarboek Symbolon 2018Jaarboek Symbolon 2018 – Ten Geleide

 

Tijdschrift Symbolon

Inhoud van alle verschenen nummers, inclusief of ze nog leverbaar zijn: Index van alle nummers van Symbolon

Aanbieding nabestellen losse nummers.

Alle nog leverbare nummers van Symbolon van jaargang 1 tot en met 25 nu voor slechts € 2,00 per stuk! Jaargang 26 en jaargang 27 hebben de normale prijs.

In de index van alle verschenen nummers staat vermeld of het nummer is uitverkocht, of dat er nog slechts enkele nummer van verkrijgbaar zijn. In de bestellijst zijnde nummers die bijna op zijn in blauw weergegeven.

Nabestellen van losse nummers gaat als volgt:

Per email:

Stuur een email aan info@symbolon.nl met daarin:

Minimum bestelbedrag is € 10,00 exclusief verzendkosten.

Wij sturen u binnen een week de nota en leggen de door u bestelde nummers voor u apart. Ze worden verzonden zodra uw betaling binnen is; onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal nummers, maar maximaal € 7,00 voor een pakket.